Referencer

 Her på siden har vi samlet referencer fra tidligere klienter

 

 

Evaluering efter 3 gange PMT:

Hvordan havde du det før forløbet?

Jeg var meget anspændt.. Jeg havde nakkesmerter og kronisk hovedpine… og svimmelhed og kvalme..  

 

Hvordan har du det efter forløbet?’

Jeg er kommet af med min hovedpine. Nakkespændingerne er aftagende. Det er blevet bedre med min svimmelhed og min kvalme. Jeg er blevet mere opmærksom på min krop og det gør at jeg har nemmere ved at slappe af.

 

Rene Frahm, 38 år.  

 


Evaluering Tine

 

Hvordan havde du det før forløbet:

Der havde jeg det ikke godt. Der var jeg hårdt stressramt. Rystede, var grå i hovedet og havde svært ved at trækker vejret. Opkast. Svimmelhed. Stor mangel på søvn. Kunne ikke lugte. Grådhabil.

 

Hvordan har du det efter forløbet:

Kropsligt: Jeg kan sove, jeg ryster ikke, total afslappet, kan nyde nuet, næsten ikke svimmel, kan spise igen.

 

Jeg har fået min ungdom tilbage.

Da jeg startede forløbet hos Esbjerg stressklinik kunne jeg ikke sove, min krop rystede, jeg var grå i hovedet og var grådhabil. Jeg havde svært ved at trække vejret og jeg oplevede svimmelhed, søvnmangel og min lugtesans var der ikke. Jeg var hårdt stressramt. Efter 7 Psykomotorisk behandlinger hos Maja og 2 coaching samtaler hos Lone over 6 uger har jeg opstartet arbejde lige så stille og uden problemer. Jeg har fået et socialt liv igen og har mere energi og overskud. Jeg kan nu sove, være i nuet, jeg har fået min appetit tilbage og er ikke længere svimmel. Jeg har fået min hverdag til at hænge sammen. Jeg har i klinikken oplevet at blive lyttet til og forstået. Jeg er kommet ind med problemer og har fået redskaber til at løse dem. Jeg føler jeg mig næsten som teenager, som om jeg har fået min ungdom tilbage.

Hvordan du har oplevet forløbet.

Utrolig professionelt og givende. Jeg kommer herind med nogle problemer og får nogle redskaber til at håndtere dem. Stor forståelse. Føler jeg bliver lyttet til. God støtte.

Tine Mikkelsen, 48 år.


 

Evaluering Janne

 

Før:

Jeg havde utrolig meget uro i min krop og jeg var utrolig ked af det og var deprimeret. Jeg græd meget. Jeg kunne ikke falde til ro, mine sanser var mere på – jeg kunne lugte mere. Jeg følte jeg var ved at komme i overgangsalderen fordi jeg svedte hele tiden. Min krop var sådan helt mærkelig. Jeg sagde ikke fra.. Jeg gjorde bare alting. Der var bare ingen glæde, slet ingen.

 

Efter:

Jeg er meget mere rolig. Jamen jeg har lært at kunne sige nej. Min lugtesans er heller ikke så stærk mere. Jeg slapper meget mere af i mit arbejde og i mit privatliv. Jeg tager det lidt mere roligt. Kroppen er ikke så anspændt. Jeg er ikke så deprimeret.

 

Jeg kunne ikke sige at jeg gerne ville ind og slappe og hvis jeg gjorde kunne jeg ikke slappe af.

 

Jeg kunne ikke holde for meget uro og larm ud. Jeg droppede fx min pause så jeg slap for mine kollegaer. Nu kan jeg jeg sige fra en dag og så er jeg klar den næste. Jeg kan bedre tage det i opløbet nu. Jeg har fået taget styringen over mit eget liv igen.

 

Janne


Evaluering af afspænding:

 

Min hovedpine forsvandt hurtigt efter få øvelser. Jeg oplevede at blive rolig. Jeg kan tydelig mærke forskel før og efter øvelserne. Boldene gør at jeg bliver bevidst om min krop og kan mærke den. Og det gør at man tydeligt kan mærke at man slipper i lænden.

 

Betina, 28 år: Jeg har hovedpine hver dag. Men jeg synes det er vildt at efter det her så den blevet det mindre. Jeg er blevet mere bevidst over hvor jeg spænder, tænker lidt mere over det. Det er en pause i hverdagen. Kommer herop og får lidt ro på.

 

Ingrid, 55 år:


 

Tanja, 36 år:

Før:

Der var ikke sammenhæng mellem hoved og krop. Når hovedet havde besluttet noget så protesterede kroppen. Der var ikke noget samarbejde. Fx hvis jeg havde sagt fra til noget som jeg godt vidste med hovedet var godt for mig så var der straks uro og angst i kroppen. Der var krig hele tiden. Fordi jeg kognitivt havde lært en masse ting, gennem psykolog, men min krop kunne ikke forstå det som hovedet havde lært.

 

Efter:

Nu er der noget mere enighed mellem hoved og krop. Der er ikke den der krig fornemmelse. Der er mere ro i min krop når hovedet har taget en beslutning. Jeg er blevet bedre til at sige fra og have okay samvittighed med det bagefter. Det er stadig noget jeg skal arbejde med, men det er blevet nemmere for mig efter at vi har fået kroppen med.

 Jeg er blevet mere bevidst om min krop. Det gør at jeg er blevet bedre til at passe på den og tage mig af det. Det gør jo fx at man tager sygdom i forløbet. Jeg er blevet bedre til at mærke hvad jeg har brug for. Jeg er blevet mindre optaget af hvad andre mennesker synes. Andre folks mening styrer ikke hvad jeg skal – det er hvad jeg har lyst til der styrer hvad jeg skal.

Det er gået op for mig hvor vigtigt det er at krop og hoved arbejder sammen – helheden.

Mødt:

Det har været trygt, og hvis det ikke var trygt blev det lavet trygt. Behandlingen blev hele tiden tilpasset mig. Hvis jeg ikke ville ligge ned, så sad jeg bare op. Det har været rigtig vigtigt at det blev tilpasset for ellers var det ikke endt i noget godt.

Resultat:

Tanja har fået reduceret sin angst betragteligt/ ved 8 psykomotoriske behandlinger.

I starten havde jeg regelmæssige angstanfald og behandlingen kunne godt fremprovokere angst. Med tiden har jeg oplevet at mine angstanfald er mindsket betragteligt og at kroppen ikke længere reagerer med angst i behandlingen. Det tog kun 8 behandlinger – det havde ikke troet da jeg begyndte.

 


 

Det har været en fantastisk oplevelse at komme i Esbjerg stressklinik. Jeg følte mig rigtig godt behandlet og mødt med de udfordringer, jeg har været igennem i mit stress forløb. Jeg kunne mærke stor forandring fra første gang, og til jeg sluttede min stress periode. Jeg fik støtte og hjælp gennem hele forløbet, og jeg modtog Stresscoaching ved Lone Husted, som fik mig til at se mig selv i et andet perspektiv som gjorde det nemmere for mig at komme videre. Det har været en øjenåbner for mig at arbejde med min kropsbevidsthed og det psykiske aspekt.

Kan varmt anbefale Esbjerg stress klinik, for dig som gerne vil arbejde med dig selv.

Nanna Kjær


 

Psykomotorisk behandling har virkelig givet mig noget ift. min søvnkvalitet. Før lå jeg til kl. 2.00 og kunne ikke falde til ro. Nu mærker jeg mit åndedræt, falder i søvn med det samme og vågner frisk om morgenen. Jeg hviler bedre og mærker ikke ømhed i hele kroppen. Jeg har fået fokus på min kropsholdning, både ved stillesiddende arbejde, stående og gående. Jeg løber ikke mere efter at nå en bestemt tid, men løber efter hvad jeg mærker er godt. Det er ligesom at være barn igen.

Henrik


 

Hej Lone. 
Jeg vil gerne takke dig for et uundværlig coaching forløb.  Jeg har fået retning på min personlige udvikling og forandring og din guiden har sat mange tanker i gang. Det har givet mig nye handlemuligheder og en indsigt, jeg ikke ville være foruden.  At have en tovholder  som dig, har haft stor betydning for mig. 
Venlig hilsen 
Annette


 

I forbindelse med et stressende arbejdsliv og en fuldtidsansættelse som Mor for min vilde 5 årige, har det været skønt at besøge Trine. Jeg har kunnet mærke en virkning med det samme, og jeg er blevet meget mere kropsbevidst og bedre til at lytte til kroppens signaler. 
Trine er desuden et fantastisk empatisk og tillidsvækkende menneske, som du roligt kan betro dig til, og jeg vil naturligvis varmt anbefale hende.

Christina


 

Hej Lone

Det går meget bedre med min søn Christian efter den ene gang hos dig. Det hjalp Christian til at få mere fokus på det der stressede ham i hans hverdag. Det viser sig i form af hans øget energi og positivitet. Tak for jeres måde at hjælpe, især de unge mennesker, på.

Hilsen Sylvia Pedersen.


 

Laila Sørensen erfaring med Esbjerg Stressklinik