Søvnforløb

Søvnforløb i Esbjerg Stressklinik.

 

Søvnproblemer? Giv ikke op, der findes et liv med god søvn

 

Mange mennesker rammes i kortere eller længere perioder, i løbet af deres liv, med problemer med at falde i søvn eller har en usammenhængende søvn i løbet af natten og for nogle mennesker, kan det stå på gennem flere år.

 

Søvnforstyrrelser er en almindelig reaktion i de perioder, hvor man kan være særlig udfordret, eksempelvis i forbindelse med et øget arbejdspres, belastninger, tab, stress, angst, svær sygdom, fysiske smerter.

 

Problemet opstår, når akut tilstand med søvnproblemer sætter sig fast og bliver en uhensigtsmæssig vane tilstand, hvor du kommer ind i en ond cirkel med dårlig søvnkvalitet og som fører til, at man bliver bange for ikke at kunne falde i søvn.

Grunden hertil er ganske simpelt tankemylder af en hver art eller kropslig uro, som man har svært ved at kontrollere.

 

Ved langvarige søvnproblemer med for lidt og for dårlig søvn, vil dette have indflydelse på din livskvalitet og du vil som oftest opleve at det påvirker dig både følelsesmæssigt, kognitivt, kropsligt og socialt.

I disse tilfælde vil der være brug for akut behandling. Afspænding og kognitiv terapi, vil være behandling som er effektiv mod at få genoprettet en sund søvn balance igen.

 

Søvnforstyrrelser og søvnløshed

 

Usammenhængende søvn – en eller flere opvågninger i løbet af natten, du vågner måske efter få timers søvn og har derefter har svært ved at falde i søvn igen.

Urolig og let søvn – du sover, men føler dig ikke udhvilet når du vågner.

Fysiologiske problematikker som snorken, søvnapnø, kramper og uro i benene, kan også påvirke søvnkvaliteten. Disse problematikker kan også afhjælpes med Psykomotorisk behandling.

Kognitiv samtaleterapi er også en del af behandlingen mod søvnproblemer, her får du indsigt og en bevidsthed om hvordan man kontrollere tankemylderet, når vi skærper vores tanker, er vi i stand til at ændre vores tanker.

Psykomotorisk kropsterapi eller kognitiv terapi, kan også være en støtte under en eventuel aftrapningsproces fra sovemedicin.

 

Søvnforløbet er for dig der  

Lider af søvnløshed.

Har problemer med at falde i søvn.

Våger i løbet af natten.

Føler dig træt når du vågner.

Har tankemylder når du skal sove.

Spænder i kroppen når du skal sove.

Har mindre energi til dine kære.

Tager sovemedicin og gerne vil af med det.

 

Med søvnforløbet får du

 

En bedre nattesøvn.

Mere energi i din hverdag.

Reduktion af dit medicin forbrug.

En bedre livskvalitet.

 

Forløbets indhold

 

Forløbet består af 4 Psykomotorisk behandlinger, samt 2 kognitive terapi samtaler, over en periode på max 2 måneder.

Her får du indsigt i at kontrollere og styre dit tankemylder og afspændingsbehandling og kropsbevidsthed, der skaber ro og balance i dit liv.

 

Pris

 

Søvnforløbet koster 4300,- kr.

 

Efterfølgende tilbyder vi holdundervisning, til dig der vil passe ekstra godt på dig selv, eller vedligeholde de værktøjer man bliver udstyret med under forløbet.