Nye lokaler

Esbjerg Stressklinik i nye lokaler

Klinik sofa Klinik venteværelsesskilt TEI rumBygning

Coaching og Psykomotorisk terapi, vil fremover foregå i Strandby Klinikkers smukke lokaler centralt i Esbjerg. 

Body SDS vil stadig foregå på den gamle adresse, i sundhedshuset Ådalsparken 11.

 

Vi inviterer til reception lørdag d. 23. januar kl. 13-16 på Strandbygade 29, 1. sal. Der håber vi på at møde kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere, venner og familie.

Esbjerg stressklinik er sammensat af forskellige behandlere, som vil møde klienter, der hvor de er. Selvom mange oplever stress en gang i livet, er det svært at vide hvor man får  den hjælp som man har brug for, samt hvad den enkelte har behov for. Vi ønsker at være det sted man tager hen, når man mærker stresssymptomer og  kroppen er ude af balance, overskud og adfærd har ændret sig.

Vi ønsker at give dig den behandling du har brug for, vi understøtter og hjælper dig hele vejen til du kommer derhen hvor du har været tidliger da du havde det godt.

 

Hos Psykomotorisk Terapeut, Trine Pelle, bliver du guidet til at forstå årsager til dine stresssymptomer, mens du med afspændingsbehandlinger vil få ro på dit nervesystem. Mange kender følelsen af, at når kroppen trives, er det mentale overskud langt større.

Lone Husted, coach og kognitiv terapeut, guider dig til at leve efter dine værdier og mål som du sætter dig , hjælp til at få din balance i livet tilbage.

Flemming Langhoff Toft står for SDS behandling, Body-SDS kombinerer teknikker som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, frigørelse af led og afspænding i én og samme behandling. Filosofien bag Body-sds er ganske enkel: En sund sjæl i et sundt legeme.
Din krop og dit sind arbejder sammen, derfor er balancen mellem de to afgørende for din livskvalitet, din velvære og din sundhed.

I anledningen af at dørene åbnes til Esbjerg Stressklinik, har vi et åbnings tilbud. For kun 350 kr., kan man fra 15 januar til udgangen af februar, bestille tid til Polynesisk velværemassage, Psykomotorisk afspændingsbehandling, eller en Stress coaching-session, inden for ovennævnte tidsrum.

Vi glæder os til at byde dig et varmt velkommen i vores  nye lokale.

 

  • Lone og Trine