Mindful afspændingshold – Ryg, nakke og skuldre

Lider du af hovedpine?
Har du spænding i nakke, skulder eller ryg?
Har du svært ved at slappe af?
Har du brug for en pause i hverdagen?
Så er mindful afspænding noget for dig. Efter stor succes over efteråret opretter vi nu et fast afspændingshold hver uge.

Der vil først være en stille opvarmning, så laves der øvelser og til sidst er der en afspænding. Det er for dig der gerne vil have et trygt rum til at spænde af og slippe dine spændinger. Holdet er for alle der er interesserede.

PRAKTISK:
Tilmelding er her på facebook eller på telefon 29930690
Det koster 600 kroner for otte gange. Du får tilsendt en regning når du tilmelder dig.
Det foregår i Esbjerg Stressklinik på Strandbygade 29 1. sal, 6700 Esbjerg.

Det siger andre der har været med på holdet:

Ingrid, 55 år: Min hovedpine forsvandt hurtigt efter få øvelser. Jeg oplevede at blive rolig. Jeg kan tydelig mærke forskel før og efter øvelserne. Boldene gør at jeg bliver bevidst om min krop og kan mærke den. Og det gør at man tydeligt kan mærke at man slipper i lænden.

Betina, 28 år: Jeg har hovedpine hver dag. Men jeg synes det er vildt at efter det her så den blevet det mindre. Jeg er blevet mere bevidst over hvor jeg spænder, tænker lidt mere over det. Det er en pause i hverdagen. Kommer herop og får lidt ro på.

Her er en video med en lille del af undervisningen :)
https://www.facebook.com/www.esbjergstressklinik.dk/videos/804577569703049/

Hvem er jeg?
Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og brænder for at undervise i afspænding da jeg mener at det er en glemt kunst. Vi bruger så meget tid i et højt tempo og med at nå ting at vi glemmer at passe på os selv. Holdet her handler om nakke, skulder og ryg fordi det er en problemstilling som rigtig mange lider af. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte dette faste hold hvor vi virkelig kan gå i dybden.