Thomas Skjold Munk- Kropsterapeut

Kropsterapeut Thomas Skjold Munk – Uddannet ved Body SDS   

 

Du bliver under behandlingen dækket med et tæppe, liggende i undertøj, eller løstsiddende tøj, bedst uden bøjle bh.

Jeg møder dig dér, hvor du er. Det vil sige, at mine behandlinger altid er indfølende og respekterer dine grænser.

Hvis det er første gang, du kommer, fortæller jeg om, hvad du kan forvente at mærke undervejs. I og med at du er unik varierer oplevelsen fra person til person og fra behandling til behandling.

Det er væsentligt, at du føler dig tryg og mærker, at du kan slappe af, når du kommer. Du er naturligvis din krop nærmest og kender den indefra, så jeg lytter til dig. Jeg spørger ind til, hvordan du har det, og hvad du gerne vil have hjælp til.

Min behandling handler om at bringe dig i tættere kontakt med din krop, da den bedst ved, hvad du har brug for og ikke har brug for. En stor del af behandlingen handler om at få dig til at trække vejret dybere ned i kroppen og mærke den. På briksen bliver dine muskler, led og dit åndedrag bragt i samklang gennem rytmisk pulsering og tryk ind i dine forskellige spændinger. Intensiteten og dybden i massagen varierer efter din krop.

I slutningen af behandlingen kommer tempoet helt ned.

Måske mærker du forskelle i kulde, varme og åndedrag. Sommetider vil du kunne mærke en helt lille vibration dybt inde fra dit indre, der kan opleves, som blod der ruller, muskler der sitrer, nerver der klinger af, ro eller blot pulseren. Du kan med fordel afsætte en stund til dig selv efter behandlingen til at fordøje indtrykkene.