Malene Pedersen – Psykomotorisk Terapeut

Hej alle I skønne mennesker!
Jeg er ny her hos Esbjerg Stressklinik.
Mit navn er Malene, jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut og så elsker jeg yoga! Faktisk så meget at jeg også er uddannet yogalærer og underviser i yoga.
Jeg glæder mig til at se jer i klinikken hvor jeg vil tilbyde dig ro til krop og sjæl med lækre afspændende behandling og så vil jeg anbefale dig at holde øje med alle de spændende events, der vil komme løbende i klinikken og som vil blive lagt op FB og vores hjemmeside (find link i bio).
Jeg lover jer det bliver givende og spændende! Allerede d. 25. juni mødes vi til eventet Sov Godt, der står på lækker pmt behandling, yin yoga, meditation og afspænding. Efter sådan en omgang lover jeg dig at din nattesøvn vil være forandret til det bedre – fremadrettet. Du bliver også forkælet med en goodiebag som vil hjælpe dig til den bedre søvn – det bliver spændende! Og jeg glæder mig rigtig meget sammen med Maja til, at se dig til eventet!
Ud over pmt’en og yoga, så underviser jeg også i Fri Bevægelse, som er en læren om din Krop, det at vende hjem og at sætte krop og sind fri. Fri Bevægelse er i starten grænseoverskridende men slipper du kontrollen og giver dig hen til dine bevægelser, så finder du her frihed på meget højt plan.
Det var alt sammen lidt om mig! Jeg glæder mig til at møde dig og du er altid velkommen til at booke mig direkte på hjemmesiden eller ringe til klinikken på: +4529930690